Blogg

Visar blogginlägg med taggen Zigned

Lägg till en Granskare och skapa trygghet inför signering

ange-granskare-zigned

Nu lanserar vi funktionen Granskare som ett kraftfullt komplement till vår nyligen lanserade Signeringsordning med drag-and-drop.

Läs artikeln

Drag-and-drop signeringsordning – bestäm vem som ska signera när

zigned-signing-order-mockup

Nu kan du se till att en viss person signerar innan övriga parter eller att du signerar sist. Med vår nya funktion Signeringsordning blir det enkelt att bestämma i vilken ordning personer signerar genom att dra och släppa dem på rätt plats.

Läs artikeln

Möjligheten till bilagor finns tillgänglig och är nu ur beta

Den efterfrågade möjligheten att lägga till bilagor finns tillgänglig på ett enkelt, nytänkande sätt för alla Zigned-användare och är nu även ur beta.

Läs artikeln

Redigera ditt namn så att din motpart känner igen dig

Nu kan du redigera ditt namn till det som dina vänner, kollegor och kunder känner dig som. Ta bort mellannamn eller ange ditt smeknamn som tilltalsnamn så att din motpart lätt förstår att inbjudan att signera kommer från dig.

Läs artikeln

Skapa ett eget e-signeringsrum med nyheten från Zigned

Nyheten från Zigned gör det möjligt att sätta prägel på sitt e-signeringsrum och tillhörande kommunikation med anpassad avsändare, logotyp och färgsättning. Syftet är att tillåta kunder behålla en konsekvent upplevelse för sina kunder och därigenom skapa säkrare leverans.

Läs artikeln

10 saker att tänka på när du ska skriva Aktieägaravtal

När du och dina kompanjoner ska skriva aktieägaravtal finns det en hel del att tänka på. Nedan går vi igenom vad vi anser vara det viktigaste frågorna för ert samarbete.

Läs artikeln

Zigned en av 103 unga idéer utsedda av Företagarna

Sedan 2016 har Företagarna publicerat årets 103 unga idéer – en topplista med inspirerande, nytänkande företag där någon av grundarna är max 35 år. I år är Zigned med på listan som ett av fyra bolag i region Uppsala.

Läs artikeln

Zigned i samarbete med Connect för att hjälpa företagare göra bättre affärer

Zigned har ingått samarbete med Connect Sverige Region Uppsala för att ge företagare, investerare och partners tillgång till digitala signaturer för att möjliggöra bättre affärer i en digital miljö.

Läs artikeln

Zigned partner till Svenska Basket

Zigned har slutit avtal med Svenska Basketbollförbundet som använder tjänsten för alla e-signeringar.

Läs artikeln

Nu kan alla skriva under dokument via Zigned

Idag lanserar Zigned enkla digitala signaturer på sin plattform för att ge användarna ökad flexibilitet att kunna skicka dokument till personer utan Mobilt BankID.

Läs artikeln

Zigned tar in 3,4 miljoner kr med Almi Invest i ryggen

Bild på grundarna av Zigned, Ludvig Edström (VD) och David Jurio (CTO)

Zigned stänger en nyemission på totalt nästan tre och en halv miljon kr för att expandera och vidareutveckla sin kostnadseffektiva tjänst för e-signering. I emissionen investerar Almi Invest 1,5 miljoner kr tillsammans med flertalet namnkunniga affärsänglar.

Läs artikeln