Enkelhet och flexibilitet: Fördelarna med pay-as-you-go e-signering

Publicerat tisdag 18 april 2023 kl. 14:01

Bild på en kvinna som ler

Det är 2023 och det finns inget tvivel om att vi lever i en alltmer digitaliserad värld. Ändå finns det fortfarande några områden där många av oss fortsätter att hålla fast vid gamla vanor, som att underteckna dokument med penna. Förutom att det är omodernt och ineffektivt, kan det också vara dyrt för små- och medelstora företag samt privatpersoner. Det är här Zigneds pay-as-you-go-prismodell kommer in i bilden.

På Zigned insåg vi att det finns jättemånga e-signeringstjänster på den svenska marknaden idag, men i de flesta fall har man omfamnat snarlika affärsmodeller till varandra – långa, bindande abonnemang som är anpassade för ganska stora, regelbundna volymer av dokument. Men små- och medelstora företag samt privatpersoner har ofta inte behovet av att använda e-signering på heltid, eller till den grad att man har råd att betala flera hundra kronor per dokument.

Vår pay-as-you-go prismodell löser problemet genom att ge dig möjlighet att betala endast för de dokument som du faktiskt behöver signera digitalt. Oavsett om du behöver skicka 1 dokument eller 100, kan du använda vår e-signeringstjänst utan att behöva oroa dig för bindande abonnemang eller höga kostnader.

Så hur fungerar pay-as-you-go e-signering på Zigned?

Det är enkelt. Allt du behöver göra är att skapa ett konto och ladda upp ditt dokument. Du kan sedan enkelt skicka dokumentet till de personer som behöver skriva under det. De mottagare som behöver skriva under kommer att få en länk via e-post där de kan signera direkt. När alla har signerat kan du ladda ner det signerade dokumentet.

Vem bör använda pay-as-you-go?

I princip alla som behöver signera dokument digitalt och inte vill binda upp sig i ett långt abonnemang. Det kan vara en enmansföretagare som behöver skicka ett avtal, en HR-ansvarig som behöver hantera anställningsavtal eller en fastighetsägare som behöver få hyresgäster att signera hyresavtal. Med pay-as-you-go e-signering på Zigned kan alla enkelt och kostnadseffektivt signera dokument digitalt.

I dagens samhälle känns det både omodernt och ineffektivt att hålla på att skriva under för hand. Med pay-as-you-go bjuder vi in dig och alla andra att delta i digitaliseringen. Skapa ett konto kostnadsfritt idag och förstå varför så många gillar att signera digitalt med Zigned.

Kategoriserat under E-signering