Zigned och Connect Sverige Region Uppsala förnyar sitt samarbete för att stärka tillväxten av innovativa företag

Publicerat tisdag 21 maj 2024 kl. 00:48

Förnyat samarbete mellan Zigned och Connect Sverige Region Uppsala

Zigned, en ledande aktör inom elektroniska signaturer, har glädjen att meddela förnyelsen av sitt samarbete med Connect Sverige Region Uppsala. Detta förnyade samarbete syftar till att ge innovativa företag bättre förutsättningar att etablera sig på marknaden med tillgång till ett kraftfullt verktyg för elektroniska signaturer till ett fördelaktigt pris.

Ett nytt ramavtal har tecknats för att tydliggöra villkoren och underlätta för företag att ta del av erbjudandet Genom detta avtal kommer företag som deltar i Connects acceleratorprogram, Språngbrädan®, att erhålla en betydande rabatt på sina signeringsärenden.

"Detta ramavtal markerar en viktig milstolpe i vårt fortsatta samarbete med Connect Sverige Region Uppsala," säger Ludvig Edström, VD för Zigned. "Vi är stolta över att kunna bidra till att innovativa företag fotsatta utveckling och framgång genom att erbjuda kostnadseffektiva och säkra elektroniska signaturtjänster."

Genom det förnyade samarbetet stärks båda organisationernas engagemang för att stötta tillväxten av nya företag. Med Zigneds robusta teknologi och Connects starka nätverk, är målet att ge företag de verktyg de behöver för att lyckas.

"Den uppdaterade förmånen, att över tid ha tillgång till de rabatterade priserna är ett stort lyft. Villkoren gynnar även medlemsföretag med större behov av elektroniska signaturer, något som blir alltmer relevant i takt med att våra företag växer" säger Henrik Gistvall, tillförordnad VD för Connect Sverige Region Uppsala. "Att kunna erbjuda våra deltagare detta fördelaktiga ramavtal med Zigned är en del av vår strategi att ge dem de bästa möjliga förutsättningarna för framgång."

Detta samarbete är fantastik chans för företag som strävar efter att digitalisera, effektivisera och automatisera sina affärsprocesser, och därmed öka chansen att accelerera sin tillväxt och utveckling. För mer information om samarbetet besök Zigneds hemsida. För mer information om eller för ansökan om att gå med i Connects Språngbrädan®, besök Connect Sverige Region Uppsala hemsida.

Kontakt: Ludvig Edström VD, Zigned ludvig@zigned.se

Henrik Gistvall tf VD, Connect Sverige Region Uppsala henrik.gistvall@connectsverige.se