Zigned Pro API – automatiserad e-signering för 0 kr i månaden

Publicerat måndag 21 februari 2022 kl. 17:02

Zigned Pro API är ett REST-API för e-signering helt utan fasta kostnader.

Idag lanseras Zigned Pro API som nästa steg för att kunna erbjuda den mest tillgängliga tjänsten för e-signering. “Med vårt REST API får alla ett tillgängligt sätt att effektivisera sina avtalsprocesser på, utan att det kostar skjortan” säger Zigneds CTO David Jurio.

Som en sista grundsten i Zigneds tjänsteutbud lanseras idag Zigned Pro API. Ett sätt att effektivisera och automatisera avtalsprocesser på ett kostnadseffektivt sätt. Tjänsten är byggd för att på ett utvecklarvänligt sätt göra e-signering enkelt att integrera i egna system. Detta tillåter både interna och externa avtals- och dokumentprocesser att bli mer effektiva ur såväl ett tids- och kostnadsperspektiv.

“Det ska bli fantastiskt roligt att se i vilka situationer våra kunder kommer att använda vårt REST API. Vi har redan hört om applikationsområden vi aldrig kunde föreställa oss när vi tog beslutet att ta fram tjänsten.” säger Zigneds vd Ludvig Edström.

Zigned Pro API har inga fasta månadskostnader till skillnad från andra alternativ för e-signering på marknaden. Istället tar Zigned betalt 2,50 kr per signerande part och per dokument som ingår i signeringsärendet.