Drag-and-drop signeringsordning – bestäm vem som ska signera när

Publicerat torsdag 15 december 2022 kl. 14:14

zigned-signing-order-mockup
Sortera parter genom att dra och släppa dem i rätt ordning

Nu kan du se till att en viss person signerar innan övriga parter eller att du signerar sist. Med vår nya funktion Signeringsordning blir det enkelt att bestämma i vilken ordning personer signerar genom att dra och släppa dem på rätt plats.

I september släppte vi den mycket efterfrågade funktionen att kunna ange i vilken ordning parterna till ett avtal eller dokument ska signera. Nu är funktionen ur beta-testning.

Som med alla våra funktioner försöker vi lägga en extra tanke på hur vi kan gör dem så enkla att använda som möjligt, samtidigt som vi erbjuder flexibilitet för våra användares olika användningsområden. Vår lösning på signeringsordning tillåter dig att både ange en helt rak, sekventiell signeringsordning, men även möjligheten att gruppera vissa parter där ordningen spelar mindre roll.

Lösningen är paketerad i ett tydligt gränssnitt som tillåter dig att enkelt sortera eller gruppera parter genom att dra och släppa dem i rätt ordning. Vill du göra det extra tydligt vilket förhållande de olika grupperna har till dokumentet, kan du namnge respektive grupp som sedan reflekteras i ditt e-signeringsrum.

Enkelheten och flexibiliten hjälper till att öka effektiviten i tiden det tar att få ditt dokument färdigsignerat och finns nu tillgängligt för alla Zigned-användare på Zigned.se utan extra kostnad.