Zigned en av 103 unga idéer utsedda av Företagarna

Publicerat onsdag 25 maj 2022 kl. 11:35

Sedan 2016 har Företagarna publicerat årets 103 unga idéer – en topplista med inspirerande, nytänkande företag där någon av grundarna är max 35 år. I år är Zigned med på listan som ett av fyra bolag i region Uppsala.

Företagarna är en medlemsorganisation som erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp till företagare runt om i Sverige. De driver även utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika.

För sjunde året i rad publicerar Företagarna årets 103 unga idéer – en topplista med inspirerande, nytänkande företag där någon av grundarna är max 35 år. På årets lista finns Zigned med tillsammans med fyra andra bolag i Region Uppsala med motiveringen:

David Jurio (33) och Ludvig Edström (32) har utvecklat en tjänst för e-signering och hantering av dokument, i takt med att allt fler avtal blir digitala. Bolaget ser till att ”det nya normala” blir tillgängligt just för små och medelstora företag, utan att det blir för dyrt eller krångligt.

– Det var oväntat men samtidigt väldigt roligt att bli uppmärksammade tillsammans med alla inspirerande grundare och bolag på listan, säger Zigneds vd Ludvig Edström.