Zigned i samarbete med Connect för att hjälpa företagare göra bättre affärer

Publicerat onsdag 30 mars 2022 kl. 12:06

Zigned har ingått samarbete med Connect Sverige Region Uppsala

Zigned har ingått samarbete med Connect Sverige Region Uppsala för att ge företagare, investerare och partners tillgång till digitala signaturer för att möjliggöra bättre affärer i en digital miljö.

Connect Sverige är en organisation som matchar företag med kapital, kompetens och nätverk. Genom framarbetade tillväxtprocesser får företag verktygen att växa snabbare och bättre.

Zigned är ett legaltech bolag och Connects Språngbrädan alumni som tillhandahåller en enkel tjänst för digitala signaturer riktad mot små- och medelstora företag. Zigned har som mål att bidra till enkel smart administration och transparenta affärer.

Efter avslutad process valde Connect Sverige Region Uppsala och Zigned att upprätta ett samarbete för att förmedla bättre förutsättningar till att göra affärer digitalt.

“Vi tycker det är jätteroligt att se ett bolag utvecklas genom vår process Språngbrädan för att sedan kunna vara en bidragande del i vårt uppdrag att förbereda bolag att göra bättre affärer – och därigenom bli mer redo för kapital och tillväxt” säger Connect Sverige Region Uppsalas vd Arvid Callin Nerdal.

“Vi på Zigned hoppas att samarbetet resulterar i att vi gemensamt kan informera, inspirera och skapa förutsättningar till bättre affärer för många nya och mer etablerade företag.” säger Zigneds vd Ludvig Edström.

Zigned Pro

Kom igång med digitala signaturer och lägg din tid på annat